Nakvynė Ežero  viloje

Nakvynė Ežero viloje

1 n.
27.50 €
asmeniui
0

Šalia tyvuliuojančio Rubikių ežero įrengta 9 kambarių „Ežero“ vila. 

Pirmajame vilos aukšte rasite 4 jaukius dviviečius kambarius su privačiomis lauko terasomis, iš kurių atsiveria kvapą gniaužiantys ežero ir gamtos peizažai. Šiltuoju metų sezonu čia galėsite mėgautis saulės voniomis! Čia taip įkurta laisvalaikio erdvė, tinkanti tiek suaugusiems, tiek mažiesiems. Stalo tenisas, įvairiausi stalo žaidimai, smiginis, Xbox žaidimų konsolė ir patogūs sėdmaišiai – Jūsų turiningom pramogom su šeima!

Antrajame vilos aukšte įrengti 3 dviviečiai kambariai su plačiomis dvigulėmis lovomis (1,80 x 2,00 m), privačiais vonios ir WC kambariais bei 1 liukso klasės numeris. Viename kambaryje yra dvigulė lova, kitame – išskleidžiama sofa-lova, vonios ir WC kambarys, keli plokščiaekraniai TV, drabužių spinta, rašomasis stalas su kėde. Visuose numeriuose rasite būtiniausias priemones: rankšluosčius bei asmens higienos reikmenis (muilas, dušo želė, šampūnas ir plaukų džiovintuvas). Pro antrojo aukšto kambarių langus atsiveria įspūdingo Anykščių regiono gamtos vaizdai.

Antrame aukšte, esančiame virš laisvalaikio erdvės, įkurti šeimos apartamentai. Tai dviejų kambarių su atskirais įėjimais numeris su vienu bendru vonios ir WC kambariu. Čia rasite visas reikalingas higienos priemones (muilas, dušo želė, šampūnas) ir plaukų džiovintuvą. Didesniajame kambaryje yra plati dvigulė lova ir išskleidžiama sofa-lova,  o  mažesniajame – plati dvigulė lova (arba dvi viengulės lovos)  ir šaldytuvas. Šeimos apartamentai talpina iki 6 asmenų.

Kiti pasiūlymai
! Neatitinka paieškos kriterijų - suaugusių skaičiaus, vaikų skaičiaus arba naktų. Spauskite RASTI KOMBINACIJĄ.

Nakvynė Saulės viloje

! Neatitinka paieškos kriterijų - suaugusių skaičiaus, vaikų skaičiaus arba naktų. Spauskite RASTI KOMBINACIJĄ.

Nakvynė Vėjo viloje